Ilustració: Olaf HajekLo que hay no siempre es lo que es
y lo que es
no siempre es lo que ves.

Pedro Guerra


viernes, 21 de diciembre de 2007

Carta a qualsevol rei o similar

Instància dirigida a Sa Majestat:

Il.lustríssim senyor Rei Mag. Demano una mica de responsabilitat. Sentit comú i seriositat. Un pèl de gust i amabilitat. Valga'm déu quina horrositattt! És un elogi a la falta de sensibilitat, és un agravi a la gràcia, l'estètica i la complacència, quin insult! quina barbaritattt! Qué és que és un atac, un ultratge, quina mofa, una difamació. Senyor Rei Mag... quina injúria aquest oprobi, un improperi, aquesta indistinció, una deformació.
Demano elegància, goig, alegria, satifacció. Un exigu sentit de la normalitat, res més que una estoneta de lirisme, d'afectivitat. Una cosa toba, flexibilitat; demano ductilitat, allò susceptible, res més que amor...; lindura, delicadesa, reduida divinitat. Des d' un xic de primor, un petit esplendor... Però, per favor, li demano amb un si us plau, fora tanta lletjor; un escas encant, un mínim atractiu, altesa, gran majestat, bellesa és símbol de felicitat. Sa reial sobirà, ho ha de comprendre, no és gaire esforç, aquesta petició. Per bé de tots, gràcies, cordialment, en espera... del seu compliment. Sa m
ajestat. Entenc el seu interès, segur que serà de ben segur acomplida la...solicitud. Moltes gràcies. A reveure, fins l'any vinent, que si s'aconseguix li seré fidel i tornaré a fer l'instància pertinent. A reveure, als seus peus...encara que això sigui indignament... molt agraïda, passi-ho bé...bé...

No hay comentarios:

Mi foto
Premià de Mar, Barcelona, Spain
No prescindiria ni de l’amor ni de la literatura. No deixaria mut ni el so de la marmota ni el del violí més pur. No eliminaria ni la flor ni la llamborda que la guarda. No oblidaria el color ni què fos el matís d’aquell gris. No fingiria dolor, pudor, potser sí la mort. No analitzaria sino fos per passió a allò o allò altri. No castigaria, ni anarquia, ni dubte, ni raó, ni tan sols l’oblid. No sabria si fugir si la mar es torna brava. No miraria el riu que no porta aigua, possiblement escoltaria la calma de la basarda. No m’estaria sense tu ni sense aquell altre. Ni sense l’escuma d’aquest dia o d’aquell que ara falta.

Así habló Zaratrustra. F. Niestche.

Cuando tras el naufragio Zaratustra fue devuelto a tierra, se preguntaba cabalgando sobre una ola: "¿Dónde se ha quedado mi destino? No sé a dónde va. Me pierdo a mí mismo”. –Se echa al tumulto. Entonces, sumido en el disgusto, busca cualquier cosa de consuelo- él mismo.


LA VIDA NO ES MÉS QUE L'ESCUMA DELS DIES, DEL TEMPS

A tot allò què pot convertir-se ... en moviment que esclata, en espuma.

Antonio Machado

Antonio Machado
"A las palabras de amor les sienta bien un poco de exageración"

"El verdadero viaje de descubrimiento no consiste en buscar nuevos paisajes sino en verlo todo con nuevos ojos, en ver el universo con ojos de otro, de otros cientos, viendo los cientos de universos que cada uno ve." (Marcel Proust).

Que em disculpi la resta...

Agraïment a Boris Vian

- Jamás podré agradecértelo lo suficiente -dijo Chick - No me des las gracias -dijo Colin-. Lo que me interesa no es la felicidad de todos los hombres, sino la de cada uno de ellos. Estracte de conversa. Capítol XV. La espuma de los dias.

Cucu 1650

Cucu 1650
En un minut hi ha molts dies. W.Shakespeare.

Bosc and or a

Bosc and or a

Lluna d ona da

Lluna d ona da
La bruixa i l'extraterrestre