Ilustració: Olaf HajekLo que hay no siempre es lo que es
y lo que es
no siempre es lo que ves.

Pedro Guerra


martes, 5 de febrero de 2008

Estic de rebaixes

Es què em pixooooooo!

10 comentarios:

penyabogarde dijo...

EL JOSELIO ET FEIA PLORAR? AIXÒ NO POT SER! A NOSALTRES ENS ANIMA A SER MÉS VIUS I HUMANS. ENS "AUTOAJUDA" TOTS ELS DIES DE FUTBOL

la rana dijo...

Es una pena de mañana que no se sienta croar la rana.

JOSELITO dijo...

por alusiones:
Yo no soy un hombre rana, soy el ruiseñor que enseña a vivir a los demás.

Endora dijo...

Es un encanto el canto del ruiseñor llega la tarde y suena con candorrr

penyabogarde dijo...

SENYORA, LA TRADUCCIÓ QUE VOS HEU DEMANAT DEL "POEMA DEL SEGUIDOR" JA ESTÀ SERVIDA AL NOSTRE BLOG.

la mirada dijo...

Resulta que aquest tal Gary Barlow del que parla el paio aquest, era membre dels ignominiosos Take That. Més que generositat això és crueltat.
Escolteu AIXÒ.

"Tati-Pagès-Soulbizarre" dijo...

quan llegeixo REBAIXES , em passa per la closca una cançó:

"pánico en el supermercado"

gran cançó de ALASKA Y LOS PEGAMOIDES

fins i tot aquesta cançó ja és més vella que Matusalén.

"Tati-Pagès-Soulbizarre" dijo...

avui és un gran dia per els lectors, avui és l'aniversari de CHARLES DICKENS. L'homenatge al meu blog. Llegir Dickens, un plaer.

endora dijo...

mirada, el video és molt romàntic i certament estètic,i, el senyor està de "muy buen ver", gràcies per la informació tot plegat.

"Tati-Pagès-Soulbizarre" dijo...

endora, quan vagis a comprar el diari li expliques al osorio la que s'està organitzant amb el dickens i ell, estarà content, és una molt bona persona...jo faré el mateix quan passi per el quiosc...ostres, he enviat un email al mestre lópez bulla perquè apunti el cas Osorio dins de la seva arqueologia blogger del sindicalisme, estem en contacte, un dia portem el Bulla a Premià perquè ens expliqui coses del moviment obrer...aquesta vegada l'estem fent grossa a internet!

salut, rebaixes, esport, litetatura, cinema, música, lluita i felicitat!!!!

Mi foto
Premià de Mar, Barcelona, Spain
No prescindiria ni de l’amor ni de la literatura. No deixaria mut ni el so de la marmota ni el del violí més pur. No eliminaria ni la flor ni la llamborda que la guarda. No oblidaria el color ni què fos el matís d’aquell gris. No fingiria dolor, pudor, potser sí la mort. No analitzaria sino fos per passió a allò o allò altri. No castigaria, ni anarquia, ni dubte, ni raó, ni tan sols l’oblid. No sabria si fugir si la mar es torna brava. No miraria el riu que no porta aigua, possiblement escoltaria la calma de la basarda. No m’estaria sense tu ni sense aquell altre. Ni sense l’escuma d’aquest dia o d’aquell que ara falta.

Así habló Zaratrustra. F. Niestche.

Cuando tras el naufragio Zaratustra fue devuelto a tierra, se preguntaba cabalgando sobre una ola: "¿Dónde se ha quedado mi destino? No sé a dónde va. Me pierdo a mí mismo”. –Se echa al tumulto. Entonces, sumido en el disgusto, busca cualquier cosa de consuelo- él mismo.


LA VIDA NO ES MÉS QUE L'ESCUMA DELS DIES, DEL TEMPS

A tot allò què pot convertir-se ... en moviment que esclata, en espuma.

Antonio Machado

Antonio Machado
"A las palabras de amor les sienta bien un poco de exageración"

"El verdadero viaje de descubrimiento no consiste en buscar nuevos paisajes sino en verlo todo con nuevos ojos, en ver el universo con ojos de otro, de otros cientos, viendo los cientos de universos que cada uno ve." (Marcel Proust).

Que em disculpi la resta...

Agraïment a Boris Vian

- Jamás podré agradecértelo lo suficiente -dijo Chick - No me des las gracias -dijo Colin-. Lo que me interesa no es la felicidad de todos los hombres, sino la de cada uno de ellos. Estracte de conversa. Capítol XV. La espuma de los dias.

Cucu 1650

Cucu 1650
En un minut hi ha molts dies. W.Shakespeare.

Bosc and or a

Bosc and or a

Lluna d ona da

Lluna d ona da
La bruixa i l'extraterrestre