Ilustració: Olaf HajekLo que hay no siempre es lo que es
y lo que es
no siempre es lo que ves.

Pedro Guerra


jueves, 7 de mayo de 2009

La lluita

Estem patint i de valent amb la tan sonada crisi. La situació per la que travessem, nascuda des del naixement del capitalisme entre d'altres factors també capitals (cal no oblidar-ho), ens fa sentir buits, covards i culpables, en major o menor mesura tot depent del caràcter del patidor; n’hi ha qui no sap no contesta mai, però d'aquests ara no en parlem. Amb aquestes incerteses no veiem el mar blau, la bleda tendra ni la comoditat del sofà que ens ha regalat tantes estones tendres i que ara només té el consol de la laxitud d’unes molles velles. Què fer o cap on anar, què pensar, com actuar, és una pregunta que alguna gent es qüestiona, i alguns d’aquesta alguna gent intueix més que alguna resposta, però cal esperar i anar treballant a la forma d’un mag que juga assajant amb el conill per tal que surti del barret de copa en el moment oportú del dia determinat per a l’actuació i així aconseguir un bon èxit. I mentre esperem apareix el Barça. Paraula màgica que ha elevat avui els humors de gents d'arreu. Com expliquem el ressò que els triomfs d’aquest equip sigui el consol del dia a dia de tantes persones? Aquesta alegria contagiosa i positivament vírica regurgita en aquest moment de temps mort, o extenuantment agonitzant de la classe política i econòmica. Per fidelitat n’hi ha molts que el crit l’alcen perquè ja tocava i per contagi; molts altres perquè la necessitat d’eufòria, de sensacions sobre base segures, bones i favorables, fan massa falta.
Benvinguda l’eufòria, cal gaudir-ne lliurament significant paral.lelament que no oblidem que l’endemà no n’hi haurà taula rasa i com l'equip d'en Guardiola, amb confiança i qualitat de pensament arribarem allà on l'atzar ens deixi i les ganes d'avançar acompanyin.

3 comentarios:

penyabogarde dijo...

ben dit senyoreta!

MADRIDISTA MUY ELEGANTE dijo...

no vais a ganar ni una copa de brandy

"Tati-Pagès-Soulbizarre" dijo...

miri les fotos al premiademarx.blogspot.com

és la lluita i és el jovent que empeny!

Mi foto
Premià de Mar, Barcelona, Spain
No prescindiria ni de l’amor ni de la literatura. No deixaria mut ni el so de la marmota ni el del violí més pur. No eliminaria ni la flor ni la llamborda que la guarda. No oblidaria el color ni què fos el matís d’aquell gris. No fingiria dolor, pudor, potser sí la mort. No analitzaria sino fos per passió a allò o allò altri. No castigaria, ni anarquia, ni dubte, ni raó, ni tan sols l’oblid. No sabria si fugir si la mar es torna brava. No miraria el riu que no porta aigua, possiblement escoltaria la calma de la basarda. No m’estaria sense tu ni sense aquell altre. Ni sense l’escuma d’aquest dia o d’aquell que ara falta.

Así habló Zaratrustra. F. Niestche.

Cuando tras el naufragio Zaratustra fue devuelto a tierra, se preguntaba cabalgando sobre una ola: "¿Dónde se ha quedado mi destino? No sé a dónde va. Me pierdo a mí mismo”. –Se echa al tumulto. Entonces, sumido en el disgusto, busca cualquier cosa de consuelo- él mismo.


LA VIDA NO ES MÉS QUE L'ESCUMA DELS DIES, DEL TEMPS

A tot allò què pot convertir-se ... en moviment que esclata, en espuma.

Antonio Machado

Antonio Machado
"A las palabras de amor les sienta bien un poco de exageración"

"El verdadero viaje de descubrimiento no consiste en buscar nuevos paisajes sino en verlo todo con nuevos ojos, en ver el universo con ojos de otro, de otros cientos, viendo los cientos de universos que cada uno ve." (Marcel Proust).

Que em disculpi la resta...

Agraïment a Boris Vian

- Jamás podré agradecértelo lo suficiente -dijo Chick - No me des las gracias -dijo Colin-. Lo que me interesa no es la felicidad de todos los hombres, sino la de cada uno de ellos. Estracte de conversa. Capítol XV. La espuma de los dias.

Cucu 1650

Cucu 1650
En un minut hi ha molts dies. W.Shakespeare.

Bosc and or a

Bosc and or a

Lluna d ona da

Lluna d ona da
La bruixa i l'extraterrestre