Ilustració: Olaf HajekLo que hay no siempre es lo que es
y lo que es
no siempre es lo que ves.

Pedro Guerra


domingo, 9 de diciembre de 2007

Papa Noel/Vuitè i novè

Una de les notícies de més embergadura a les pàgines de succesos locals d'aquest llarg cap de setmana ha estat la de l'important captura d'un grup indeterminat de terroristes nadalencs en un bosc de les afores de la gran ciutat veina. Sembla ser que fruit d'un gran desplegament policial i dins l'operació RR (Reno Rodolfo) ha estat possible la detenció d'aquest col.lectiu que actuava amb plena impunitat dins les comarques de les zones més habitades i de les afores més silencioses. Hores d'ara han passat a disposició judicial per tal de què el jutge els hi prengui declaració entre d'altres per delicte d'atemptat a la salut pública, a la moral privada..etc, etc..... El seu advocat, Sr. Melchor Tió, no ha volgut fet declaracions malgrat que sembla bastant clar que la condemna pot anar, segons fons bens informades, des de 9 mil milions trescents quatre mil anys de presó o la posta en llibertat immediata sense cap càrrec.

4 comentarios:

pasmao dijo...

Si con una vez ya hay suficiente: es un invento de la coca-cola

penyabogarde dijo...

SALUTACIONS DES D'HOLANDA, AIXÒ QUE FA, SENYORA ENDORA, ÉS DESCOMUNAL.

Anónimo dijo...

estaba yo montado en lo alto de la mirilla del recibidor cuando acudió Sam a port todas y yo me dí de bruces contra el portón de marras.

pasmao dijo...

Hola, soy el pasmao. Feliz Navidad.

Mi foto
Premià de Mar, Barcelona, Spain
No prescindiria ni de l’amor ni de la literatura. No deixaria mut ni el so de la marmota ni el del violí més pur. No eliminaria ni la flor ni la llamborda que la guarda. No oblidaria el color ni què fos el matís d’aquell gris. No fingiria dolor, pudor, potser sí la mort. No analitzaria sino fos per passió a allò o allò altri. No castigaria, ni anarquia, ni dubte, ni raó, ni tan sols l’oblid. No sabria si fugir si la mar es torna brava. No miraria el riu que no porta aigua, possiblement escoltaria la calma de la basarda. No m’estaria sense tu ni sense aquell altre. Ni sense l’escuma d’aquest dia o d’aquell que ara falta.

Así habló Zaratrustra. F. Niestche.

Cuando tras el naufragio Zaratustra fue devuelto a tierra, se preguntaba cabalgando sobre una ola: "¿Dónde se ha quedado mi destino? No sé a dónde va. Me pierdo a mí mismo”. –Se echa al tumulto. Entonces, sumido en el disgusto, busca cualquier cosa de consuelo- él mismo.


LA VIDA NO ES MÉS QUE L'ESCUMA DELS DIES, DEL TEMPS

A tot allò què pot convertir-se ... en moviment que esclata, en espuma.

Antonio Machado

Antonio Machado
"A las palabras de amor les sienta bien un poco de exageración"

"El verdadero viaje de descubrimiento no consiste en buscar nuevos paisajes sino en verlo todo con nuevos ojos, en ver el universo con ojos de otro, de otros cientos, viendo los cientos de universos que cada uno ve." (Marcel Proust).

Que em disculpi la resta...

Agraïment a Boris Vian

- Jamás podré agradecértelo lo suficiente -dijo Chick - No me des las gracias -dijo Colin-. Lo que me interesa no es la felicidad de todos los hombres, sino la de cada uno de ellos. Estracte de conversa. Capítol XV. La espuma de los dias.

Cucu 1650

Cucu 1650
En un minut hi ha molts dies. W.Shakespeare.

Bosc and or a

Bosc and or a

Lluna d ona da

Lluna d ona da
La bruixa i l'extraterrestre