Ilustració: Olaf HajekLo que hay no siempre es lo que es
y lo que es
no siempre es lo que ves.

Pedro Guerra


jueves, 18 de marzo de 2010

Visions femenistes i anticapitalistes

El dissabte 20 de març a les 6 de la tarda (centre Cívic de Premià de Mar), el grup local de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista a Premià de Mar us convidem a participar en aquesta activitat enmarcada en les jornades del Dia Internacional de la Dona Treballadora.Enguany volem mostrar visions i alternatives en el context de crisi sistèmica, lluny de la celebració insubstancial i propagandística oficial. Volem fer visibles les dones immigrants, les treballadores, la precarietat i una doble mirada enllà d’Europa i, també, al nostre país.En aquest acte comptarem amb la participació de la sociòloga, activista feminista i militant de Revolta Global-EA, Sandra Ezquerra. La ponent ens parlarà de la recepció de la crisi entre les dones i, especialment, en el col·lectiu immigrat. La segona part de l’acte consistirà en la projecció del documental Shorok. Aquest treball ens mostra unes visions de la relació dona-treball-crisi a la societat marroquina. L’autora del documental, la premianenca Yolanda Olmos, estarà present a la sessió i participarà en el col·loqui.
Us esperem.

No hay comentarios:

Mi foto
Premià de Mar, Barcelona, Spain
No prescindiria ni de l’amor ni de la literatura. No deixaria mut ni el so de la marmota ni el del violí més pur. No eliminaria ni la flor ni la llamborda que la guarda. No oblidaria el color ni què fos el matís d’aquell gris. No fingiria dolor, pudor, potser sí la mort. No analitzaria sino fos per passió a allò o allò altri. No castigaria, ni anarquia, ni dubte, ni raó, ni tan sols l’oblid. No sabria si fugir si la mar es torna brava. No miraria el riu que no porta aigua, possiblement escoltaria la calma de la basarda. No m’estaria sense tu ni sense aquell altre. Ni sense l’escuma d’aquest dia o d’aquell que ara falta.

Así habló Zaratrustra. F. Niestche.

Cuando tras el naufragio Zaratustra fue devuelto a tierra, se preguntaba cabalgando sobre una ola: "¿Dónde se ha quedado mi destino? No sé a dónde va. Me pierdo a mí mismo”. –Se echa al tumulto. Entonces, sumido en el disgusto, busca cualquier cosa de consuelo- él mismo.


LA VIDA NO ES MÉS QUE L'ESCUMA DELS DIES, DEL TEMPS

A tot allò què pot convertir-se ... en moviment que esclata, en espuma.

Antonio Machado

Antonio Machado
"A las palabras de amor les sienta bien un poco de exageración"

"El verdadero viaje de descubrimiento no consiste en buscar nuevos paisajes sino en verlo todo con nuevos ojos, en ver el universo con ojos de otro, de otros cientos, viendo los cientos de universos que cada uno ve." (Marcel Proust).

Que em disculpi la resta...

Agraïment a Boris Vian

- Jamás podré agradecértelo lo suficiente -dijo Chick - No me des las gracias -dijo Colin-. Lo que me interesa no es la felicidad de todos los hombres, sino la de cada uno de ellos. Estracte de conversa. Capítol XV. La espuma de los dias.

Cucu 1650

Cucu 1650
En un minut hi ha molts dies. W.Shakespeare.

Bosc and or a

Bosc and or a

Lluna d ona da

Lluna d ona da
La bruixa i l'extraterrestre