Ilustració: Olaf HajekLo que hay no siempre es lo que es
y lo que es
no siempre es lo que ves.

Pedro Guerra


miércoles, 30 de abril de 2008

Ponts

Necessito un pont que m’aixoplugui. Un pont tímid, millor, un pont amagat, millor; d’aquells que ja en el seu moment albergaren aigües inquietes i vianants solitaris i que malgrat la seva generositat ara resten esmaperduts sense més servei que el seu repòs en el paisatge.

L' inquietud dels darrers dies, potser inclòs d’últimes generacions, fa que busqui un pont, nexe entre camins, unió de sentiments, que com un flassada acotxi la tremolor de les meves idees, dels dubtes i el buit dels meus forats. Un pont de maig, blanc com un vestit de núvia, que entre les llambordes m’aculli, igual que l’herba borda, com a màxima amistat. Jo prometo ser el racó sota l’ombra que es deixi guarir d’ il.lusions i promeses, i posi a resguard pors i decepcions, però necessito aquest braç que estengui amb el seu sostre l’empar de la meva basarda.. Suspès damunt meu, durant uns dies, arreceraré el meu silenci en el seu interior i esperaré que el seu ressò faci niu en la meva ànima per abastir un altre mes enllà el meu castell.


Que es tingui Sort i que tothom tingui el seu pont aquests dies...


5 comentarios:

penyabogarde dijo...

pont i gamper , senyora endora! miri...

Àngel 'Soulbizarre' dijo...

bon pont, de ponts a sort, amb pont de riu i sort de fortuna!
en el meu blog explico on faig el pont, vaig a lloc de rius i llacs, lloc d'aigua i prat. Anglaterra em crida! vingui...

penyabogarde dijo...

l'equip directiu de la penya Winston Bogarde de Premià de Mar té solucions:
optem a presidir el Barça i proposem un entrenador de l'estil Van Gaal. No descartem Guardiola. El nen de Santpedor tindrà un lloc de relleu a l'organigrama: speaker del Nou Camp. Abans de cada partit escoltarem la veu d'en Pep recitant poemes de Martí Pol i, de passada, les alineacions oportunes.

COALICIÓ D'ESQUERRES dijo...

visiteu el nostre blog, A PREMIÀ DE MAR celebrem el MAIG DEL 68 i us convidem a venir...

Anónimo dijo...

niña, a ver si este blog está de puente

Mi foto
Premià de Mar, Barcelona, Spain
No prescindiria ni de l’amor ni de la literatura. No deixaria mut ni el so de la marmota ni el del violí més pur. No eliminaria ni la flor ni la llamborda que la guarda. No oblidaria el color ni què fos el matís d’aquell gris. No fingiria dolor, pudor, potser sí la mort. No analitzaria sino fos per passió a allò o allò altri. No castigaria, ni anarquia, ni dubte, ni raó, ni tan sols l’oblid. No sabria si fugir si la mar es torna brava. No miraria el riu que no porta aigua, possiblement escoltaria la calma de la basarda. No m’estaria sense tu ni sense aquell altre. Ni sense l’escuma d’aquest dia o d’aquell que ara falta.

Así habló Zaratrustra. F. Niestche.

Cuando tras el naufragio Zaratustra fue devuelto a tierra, se preguntaba cabalgando sobre una ola: "¿Dónde se ha quedado mi destino? No sé a dónde va. Me pierdo a mí mismo”. –Se echa al tumulto. Entonces, sumido en el disgusto, busca cualquier cosa de consuelo- él mismo.


LA VIDA NO ES MÉS QUE L'ESCUMA DELS DIES, DEL TEMPS

A tot allò què pot convertir-se ... en moviment que esclata, en espuma.

Antonio Machado

Antonio Machado
"A las palabras de amor les sienta bien un poco de exageración"

"El verdadero viaje de descubrimiento no consiste en buscar nuevos paisajes sino en verlo todo con nuevos ojos, en ver el universo con ojos de otro, de otros cientos, viendo los cientos de universos que cada uno ve." (Marcel Proust).

Que em disculpi la resta...

Agraïment a Boris Vian

- Jamás podré agradecértelo lo suficiente -dijo Chick - No me des las gracias -dijo Colin-. Lo que me interesa no es la felicidad de todos los hombres, sino la de cada uno de ellos. Estracte de conversa. Capítol XV. La espuma de los dias.

Cucu 1650

Cucu 1650
En un minut hi ha molts dies. W.Shakespeare.

Bosc and or a

Bosc and or a

Lluna d ona da

Lluna d ona da
La bruixa i l'extraterrestre